Výsledky 2016 - 2022

14.5.2022 - Fat Pipe Open Junior v Plzni

Závěrečný turnaj této sezony i většiny našich přípravkových hráčů. Nikdo se neomluvil, odjíždíme v nejsilnější sestavě. V bráně Venda, první trojka Matěj, Sebík, Kuba, druhá trojka Roman, Tomáš, Jirka. Ve skupině jsme hráli první zápas s Pískem. Soupeř hrál výborně, později celý turnaj vyhrál. Chyběl nám důraz při bránění, prohráli jsme 3:7. Ve druhém zápase jsme narazili na slabšího soupeře, Kubík se rozběhal, porazili jsme Vary 9:1. V posledním zápase ve skupině jsme přehráli FB Slavia Plzeň Red 6:0. Ve skupině jsme skončili druzí a do vyřazovacího zápasu jsme dostali FB Slavii Plzeň. Začali jsme dobře, vedli jsme 2:0. Pak soupeř vyrovnal, vedl 2:3, my srovnali, pak vedli 3:4 a my minutu před koncem srovnali. Věřil jsem, že by jsme na nájezdy mohli vyhrát, avšak 5 vteřin před koncem jsme dostali gól na 4:5. Zklamání bylo obrovské, tímto nešťastným závěrem pro nás turnaj skončil. Měli jsme trochu smůlu na soupeře - 1. pozdějšího vítěze ve skupině (při postupu z 1.místa by byl další soupeř lehčí) a za 2. první zápas vyřazovací části s týmem, který skončil nakonec druhý. V naší hře byly nedostatky, avšak s porovnání s ostatnímy týmy jsme na tom nebyly herně vůbec špatně. Přeji klukům hodně úspechů v elévech a těším se na jejich další zlepšování.

17.4.2022 -Ligový turnaj v Karlových Varech

Poslední ligový turnaj byl turnaj přeložený z podzimu. Velikonoční víkend oslabil všechny družstva, plno dětí se turnaje nezůčastnilo. I náš tým tvořili hráči, kteří na turnaje moc nejezdí. Také Karlovy Vary postavily pouze dva týmy. Díky tomu se hrálo systémem dvakrát každý s každým. Takže jsem ani neřešil skóre, snažil jsem se hráče povzbudit a upozornit na chyby v naší hře. Všechny naše góly dal Tomáš, Roman si v bráně vedl dobře, v poli byl díky svému pohybu a napadání výborný Vojta.

Výsledky: se Sokolovem prohra 4:6 a výhra 5:3, s KV Black prohry 2:7 a 2:7, s KV White 1:7 a 1:7.

27.3.2022 -Ligový turnaj v Karlových Varech

V předposledním ligovém turnaji této sezony jsme nastoupili se třemi útoky. A aby jsme využili našeho nejlepšího hráče, Matěj nastupoval ve všech trojicích. V první a druhé trojce útočil, ve třetí s děvčaty bránil. Ukázalo se, že na pozici obránce není Matěj zvyklý. Velkých chyb se nedopouštěl, ale podobně jako Jirka nebo Tomáš i Matěj před soupeřem, který se chystá vystřelit, uhýbá. Zato v ůtoku se mu dařilo výborně. V prvním zápase se Sokolovem jsme většinu zápasu vedli, pak Matěj dostal ránu míčkem a vystřídal a pak jsme 5 vteřin před koncem dostali gól na konečných 8:8. Dále jsme porazili KV Black 9:4, KV Blue 13:3 a KV White 11:4. Zde se na druhý poločas vyměnil v bráně Venda s Romanem. Sezona to byla velmi úspěšná, naprostou většinu ligových zápasů jsme vyhráli.

 

27.2.2022 -Ligový turnaj v Karlových Varech

Díky absenci našeho nejlepšího hráče a několika omluvenkám jsme měli na turnaji i dva nováčky. Družstvo na nepřítomnost Matěje zareagovalo výborným způsobem. Bojovnost, tvrdost a nasazení se sice ke konci turnaje trochu vytratila, ale i tak si náš tým poradil dobře. Kuba K. hrál pěkně do těla, Vojta byl rychlý a nebál se soubojů, Sofii P. se podařilo dát na prvním turnaji dva góly.

V prvním zápase s KV White byl průběh i skóre vyrovnané, bohužel 12 sekund před koncem jsme dostali gól na 3:4. KV Gold jsme porazili 5:2. KV Black jsme přehráli s výsledkem 4:3. Se Sokolovem jsme prohráli 1:4. Dle mých záznamů jsme porazili KV Blue 6:4, v zápisu bylo 5:5. Roman proměnil tresný nájezd za 4 karlovarské hráče na hřiši. Ostrov jsme porazili 3:1.

6.2.2022 -Ligový turnaj v Sokolově

Nominaci na tento turnaj nám ovlivnily nemoce, karantény a podzimní prázdniny. Brankáře Vendu zastoupil Sebík a chytal výborně. Pak jsme měli trojici dobrých hráčů Matěj, Roman, Tomáš. A teď ještě někoho aby se dalo prostřídat. Po několika pokusech padla volba na Vojtíka. Je sice malý, ale nebojí se a bojuje. První zápas, nebo i zápas a půl jsme ale Vojtu nepoznávali, stál na místě, koukal okolo ... Pak se ale chytil a hrál dobře jako obvykle a nebyl mezi ostatními jen do počtu. Povedla se mu i asistence na Matějovo gól. Matěj podal svůj standartní výborný výkon, nahrávky, střely, góly, střídat nepotřeboval. Roman hrál dobře, s útokem zvládal i obranu. Tomáš se trochu bojí soubojů, dává tam na dlouhou ruku florbalku. Po získání míčku vzadu se naučil, že nemusí hned míček odpálit, běžel pár kroků dopředu a vystřelil a takto dal asi tři nebo čtyři góly. Tak jsme to i s jedním hráčem na střídání zvládli výborně.

Sokolov jsme porazili 12:8, KV White 11:5, KV Blue 12:2, KV Black 8:0

 

22.1.2022 -Ligový turnaj v Chodově

Domácího turnaje se mohli zúčastnit všichni členové našeho oddílu, avšak nemoce, karanténa či jiné povinnosti nám to změnili. V družstvu Zelených mělo být 6 hráčů a brankář, v družstvu Černých brankářka a 9 hráčů. Po mnoha omluvenkách jsme byli rádi že v Zelených byli 4 + brankář a u černých 5 + brankářka. U Zelených byl Matěj spokojený, nemusel střídat. U Černých šlo hlavně o to, aby si i tyto mladší děti zahrály na turnaji na který většinou nejezdí. Sokolov Yellow a KV Blue se z turnaje omluvili.

Družstvo Zelených i s jedním hráčem na střídačce všechny zápasy vyhrálo a to: 8:4 s KV Black, 8:1 s KV White, 7:2 se Sokolovem, 18:0 s Chodovem černí.

Družstvo Černých bylo z mladých a nezkušených hráčů a bohužel všechny zápasy prohrálo. 1:9 s KV White, 0:12 se Sokolovem, 0:8 s KV Black a 0:18 s Chodovem zelení.

 

8.1.2022 -Ligový turnaj v Karlových Varech

Na tento turnaj jsme připravili tři útoky, shodou okolností se ve třetím sešly tři holky.V prvním zápase jsme nastoupili proti Sokolovu Yellow, nejslabšímu družstvu turnaje. Matějovi se Sebíkem jsem doporučil větší spolupráci, nahrávky atd. V tomto zápase na to měli čas a spolupráce se jim dařila. Hodně si také zahrál náš třetí útok. Zvítězili jsme 11:1. Hned poté jsme hráli se Sokolovem. Matějovi se Sebíkem se souhra zalíbila, nahrávali si, snažili se najít volnou pozici. Vyhráli jsme 8:4. Ve třetím zápase jsme porazili KV White 5:3. Před čtvrtým zápasem bez přestávky si náš brankář Venda odskočil do šatny, avšak po velmi krátké době (asi 3 minuty) už byli hráči na ostatních hřištích připraveni, my na hřišti se třemi hráči bez brankáře. I přes naše protesty rozhodčí zápas zahájila s doporučením, ať si dáme čtvrtého hráče. Podle mě vzhledem ke kategorii (jedná se o děti), situaci turnaje (čtvrtý zápas bez odpočinku) a také tomu, že do oficiálního začátku zápasu chybělo 12 minut, to bylo velmi necitlivé rozhodnutí. Paradoxně jsme během chvíle dali gól a pak už brankář Venda přiběhl. V tomto utkání jsme vyhráli 10:4. Sebík s Matějem pokračovali ve výborné spolupráci, ostatní hráči hráli také dobře, jistotu ve třetím útoku obstarávala Markéta dobrou obranou. Jeden zápas jsme si odpočinuli a nastoupili proti KV Black. Na tomto turnaji nejsilnější soupeř. První a druhý útok byl hodně vytížený, holky nastupovaly jen občas. Skóre narůstalo na obou stranách přibližně stejně. Také v tomto zápase došlo ke kuriozní situaci - Venda dostal míčkem do masky a míček šel do sítě. Asi správně gól, ale Venda se zvedl a šel na střídačku, že mu píská v uchu. Během doby co pil rozhodčí zahájila hru, tak Vendu opět zastoupila Markéta. Zápas to byl výborný od obou družstev, prohráli jsme sice 7:8, ale bylo to nejlepší utkání turnaje. Velká pochvala patří našemu brankáři Vendovi, turnaj se mu povedl, měl výborné zákroky, velké zlepšení i v rozehrávce. Matěj se Sebíkem se velmi zlepšili, spolupráce se jim dařila. Roman na pozici obránce předvedl výborný výkon. I ostatní hráči zaslouží pochvalu za snahu a bojovnost.

19.12.2021 -Ligový turnaj v Karlových Varech

Jelikož jsme všechny ligové zápasy letošního ročníku vyhráli, rozhodl jsem se vzít i mladé hráče, aby si vyzkoušeli zápas při turnaji. Akorát nastala změna, že kromě tradičních ligových týmů se přihlásily i tzv. open týmy, což jsou jakékoliv družstva co se do tohoto turnaje přihlásí. Pro Vojtu, Markétu (1.turnaj) a Julii (2.turnaj) to byla zkouška ohněm. Všichni ale obstáli a určitě se jim tato zkušenost bude jednou hodit. V prvním zápase jsme nastoupili proti Sokolovu Girls a porazili je 12:0. Karlovy Vary Girls jsme přehráli 10:1. Pak jsme nastoupili proti Gorilám Plzeň a prohráli jsme 1:10. Florbal Tachov jsme porazili 8:3. S KV Black jsme bohužel prohráli 3:5. Florbal Sokolov jsme porazili 11:4.  S KV White jsme spravedlivě remizovali 4:4. Se Slavií Plzeň jsme sehráli dobré utkání, průběh i skóre bylo celkem vyrovnané. Bohužel několik nešťastných gólů v naší síti zamenalo výsledek 8:11. A v posledním zápase jsme porazili Ostrov 7:2. Pochvalu si zaslouží Matěj, dal většinu  našich gólů i Venda, který několik gólů vychytal. I ostatní hráči se snažili, bojovali. Všem hráčům i rodičům děkujeme.

 

2.11.2021 -Ligový turnaj v Sokolově

Tohoto turnaje jsme se chtěli zůčastnit se třemi útoky, aby si zahráli i mladší hráči našeho družstva. Po několika zdravotních omluvenkách jsme byli nakonec rádi za dvě kompletní trojice. Menší sokolovské hřiště nám nedovolilo použít naší silnou zbraň - Matějovo samostatné úniky na branku soupeře. O to víc jsme se museli zaměřit na souhru dvou nebo i tří hráčů. Zápasy se Sokolovem a KV Black byly hodně vyrovnané. Turnaj jsme nakonec zvládli výborně.

Porazili jsme Sokolov Yellow 13:1, Sokolov 9:7, KV Blue 10:1, KV Black 7:5, KV White 13:3

7.11.2021 -Ligový turnaj v Chodově

Na domácí turnaj jsme se moc těšili a nastoupili skoro v plné sestavě. Poprvé se na turnaj podívala i Julie a určitě nezklamala. Matěj mezi našimi i ostatními hráči opět vynikal. Na Sebíkovi je také vidět zlepšení, spolupráce s Matějem se zlepšuje. Roman jakožto nový hráč hraje také velmi dobře. Ani ostatní hráči nezklamali a bylo to vidět na výsledcích. Vyzkoušeli jsme si i různé složení trojic a i tyto varianty naši hráči zvládli.

Sokolov jsme porazili 7:1,  KV Black 6:2, KV Blue 8:1, KV White 10:3.

24.10.2021 -Ligový turnaj v Karlových Varech

První letošní turnaj jsme odehráli skoro v nejsilnější sestavě a na naší hře to bylo znát. Všichni kromě Sofie jsou hráči nejstaršího ročníku co může hrát, někteří už hrají třetím rokem. Rozdíl oproti našim soupeřům byl někdy opravdu veliký. Venda v bráně i jako nováček podal výborný výkon. Ostatní hráči hráli taky velmi dobře, Matěj v útoku dával pěkné góly jak střelou, tak i po kličkách brankáři.

V prvním zápase jsme porazili KV Black 10:1, ve druhém KV Blue 14:0, KV White byli asi nejsilnější soupeř, občas jsme měli hodně práce, ale nakonec jsme vyhráli 8:5. V posledním zápase jsme porazili Sokolov 8:1. Stále máme co zlepšovat - vracení se do obrany, nebát se při bránění, souhra v útoku. Ale celkově od hráčů výborný výkon, za což jim jako trenéři děkujeme.

13.6.2021 -Turnaj v Chebu

Po dlouhé době jsme zase konečně mohli hrát turnaj. Po zmatcích pořadatele ohledně věku hráčů jsme na turnaj jeli bez Julie a Vojty.  Kuba onemocněl a také se nemohl zůčastnit. Tzn. že jsme měli brankáře Sebíka a do hry Matěje, Jirku a Tomáše. Osm zápasů po 15 minutách bez možnosti střídání. Očekával jsem sérii proher a snad alespoň jeden hezký výsledek. Po stížnosti u pořadatele nám byl zapůjčen Honza, hráč Karlových Varů, který by nám mohl chytat protože nemá boty do haly. Už jsme tedy měli jednoho na střídání, případně čtvrtého hráče při vysokém brankovém rozdílu. V prvním zápase proti KV Black jsme nestíhali a prohráli 1:10. Druhý zápas s Tachovem (nakonec celkově 2.místo) jsme hráli stejně a prohráli 3:12. Třetí zápas s FBC Plzeň (celkově 3.místo) byl ve stejném duchu a prohráli jsme 3:7. Pak přišel zápas se Spartou Praha, očekával jsem naší vysokou prohru. Ale Sebík byl důrazný, začal běhat dopředu i zpět, pomáhal Matějovi s útoky a s pozdějším vítězem turnaje, který jen dvakrát remizoval (s námi a druhým Tachovem) jsme vybojovali remízu 4:4. Od tohoto zápasu se naše hra zlepšila, Sebík s Matějem si cíleně nahrávali, Matěj proměňoval úniky, Tomáš s Jirkou se ve své hře také zlepšili, brankář odchytal všechny zápasy na dobré úrovni. A tak jsme porazili Sokolov 8:2, Gorily Plzeň 7:0, Ostrov 6:3 a KV White 5:2. Se čtyřmi hráči do hry, kdy ostatní týmy měli 6 - 10 hráčů je to veliký úspěch, který sklízel uznání od diváků, trenérů i pořadatelů. Jinak turnaj vyhrála Sparta (14 bodů, skóre +57 gólů!!!), druhý Tachov (14 bodů a horší skóre), třetí FBC  Plzeň (10 bodů), čtvrtí KV Black (10 bodů a horší skóre) a na pátém místě z devíti TJ BATESTA CHODOV (9 bodů). Děkuji hráčům za výborný výkon, snahu a bojovnost, rodičům za podporu.

9.2.2020 -Ligový turnaj v Karlových Varech

I na tento turnaj jsme měli nemocné hráče a na naší hře to bylo znát, zároveň přijeli další silní soupeři - Tachov, Plzeň, Sparta, Podbořany. Polovina hráčů v poli je někdy i o dva roky mladší a méně zkušenější než naši soupeři. I tak se dají najít některá pozitiva na naší hře, stejně jako nedostatky. Výsledkově jsme bohužel nestačili. S KV White prohra 1:7, se Sokolovem 0:7, s KV Black 3:5, se Spartou 1:6, s Plzní 1:11, s KV Red 2:4, s Tachovem 0:10, s Podbořany 0:6.

25.1.2020 -Ligový turnaj v Karlových Varech

Naše nejlepší turnajová hráčka Denisa tentokrát nemohla, omluvila se i Klárka. V bráně nastoupil Kuba Z., v turnaji se mu dařilo, měl několik pěkných zákroků. První trojka David (nebát se souboje), Matěj (návrat do obrany), Sebík. Druhá trojka Kuba K., Jirka, Patrik. Některé věci a hráči mě potěšili, obranu musíme stále vylepšovat.

Sokolov do KV nepřijel. S Ostrovem jsme prohráli 0:8, KV Black jsme porazili 4:1, s KV Red jsme vedli, ale nakonec bohužel remíza 4:4. S výbornými KV White prohra 1:15.

12.1.2020 -Ligový turnaj v Chodově

Na tento turnaj v domácím prostředí se nikdo neomluvil, dorazili všichni nominovaní. Bohužel to na výsledky ani předvedenou hru nemělo vliv. Týmy Karlových Varů, Sokolva i Ostrova mají letos velmi silná družstrva. V našem týmu máme tři velmi mladé začínající hráče s potenciálem do budoucna, takže ligové turnaje jsou pro nás hlavně na zlepšení a získávání zkušeností.

S Sokolovem jsme prohráli 1:5, s KV RED 0:2 (za stavu 0:1 jsme trefili tyč a masku brankáře), s KV White 3:12, KV Black jsme porazili 5:3 a s Ostrovem proháli 0:7

15.12.2019 -Ligový turnaj v Karlových Varech

Už to vypadalo že na tento turnaj pojedeme v nominovaném složení, bohužel se ale na poslední chvíli omluvila Klárka. Zase nám nečekaně v nominaci přibyl Rosťa. V tělocvičně ZŠ Dvory hráli tito hráči poprvé a navázali jsme na výkony z minulého turnaje. S KV Red opět výhra o gól, teď 2:1. Se Sokolovem bohužel prohra 1:7, s KV Black výhra 6:4, s Ostrovem opět vysoká prohra, nyní 1:7. S KV White opět vysoká prohra - 0:8. I tak chválím hráče za snahu, víme co zlepšovat (obsazování volných hráčů) a díky Kubovi v bráně nejsme úplně nejhorší. Denisa se fotit nechtěla, ztratila lahev.

1.12.2019 -Ligový turnaj v Ostrově

Tentokrát jsem udělal širokou nominaci, mělo nás být - brankář, dvě trojky a ještě jeden hráč. Po dvou omluvenkách jsme hráli s jednou trojkou + dva hráči. I tak se nám ale dařilo, hlavně opět díky Denise. Ale i ostatní hráči dali své první ligové góly. Kuba se v bráně zlepšuje, zlepšil i výhozy. U hráčů máme stále co zlepšovat, i tak jsme se radovali ze tří vítězných zápasů.

Sokolov jsme porazili 3:2, s Ostrovem prohráli 1:9, s KV Red výhra 3:2, s KV White prohra 1:6, S KV Black výhra 3:2.

17.11.2019 -Ligový turnaj v Sokolově

Pro tento turnaj se nám několik hráčů omluvilo a ještě k tomu dva onemocněli. Sešli se brankář + 3 hráči do hry, tzn. že jsme neměli nikoho na střídání. Zapojil se tedy i Denisky brácha a jednoho hráče nám zapůjčili Karlovy Vary. Kája z Varů byl dobrou posilou. Vytížení hráčů bylo veliké a všichni museli vydat všechny síly. Dařilo se Denise, dala jako tradičně hodně gólů. Pár gólů dali i ostatní hráči a také se mohli radovat. Kuba v bráně předvedl dobrý výkon. Tak se nám povedlo poprvé v letošní sezoně zvítězit, porazili jsme Karlovy Vary Black !

Se Sokolovem jsme prohráli 2:6, s KV Black výhra 9:5, s KV Red 2:9, s Ostrovem 1:9, s KV White 4:6.

2.11.2019 -Ligový turnaj v Karlových Varech

Z důvodu týdenního volna jsme neměli nejlepší možnou sestavu a na výsledcích to bylo bohužel znát. Naštěstí hráli Denisa z elévů a brankář Kuba, kteří předvedli dobré výkony. I tak se nám ale nedařilo. S Ostrovem jsme prohráli 1:7, se Sokolovem 3:9, s KV Red 4:9, s KV White 2:6 a v posledním zápasu s KV Black jsme většinu zápasu vedli, nakonec soupeř před koncem vyrovnal a tak jsme remizovali 4:4.

20.10.2019 -Ligový turnaj v Karlových Varech

Tento turnaj byl pro všechny naše děti prvním florbalovým turnajem. Tak jsme si z elévů vypůjčili posilu Denisu, dala většinu gólů. Z týmu chválím Davida za hru, Klárku za bojovnost a nasazení, ostatní se také snažili. Kuba byl v bráně výborný. 

A výsledky - s Ostrovem remíza 2:2, pak prohry s KV Red 2:4, Sokolov 2:3, KV Black 1:4 a i když jsme v posledním zápase vedli, nakonec s KV White 2:2. Tak uvidíme na dalším turnaji.

18.5.2019 -Fat Pipe Open v Plzni

Poslední turnaj této sezony pro nás nezačal dobře. Byly problémy s nominací, v jednu chvíli jsme měli jen brankáře a 3 hráče. Po výzvě na kohokoliv ze zbytku oddílu jsme dali dohromady šest hráčů a brankáře. Někteří hráči bohužel turnaje nehrají a bylo to znát. První zápas proti pražskému Chodovu začal překvapivě, vedli jsme dva nula. Konečné skóre bohužel bylo 5:12. Se Slavií Plzeň red jsme prohráli 2:11. Poslední soupeř ve skupině - Mocní tuleni Podbořany - vypadal přijatelně, bohužel ani tento zápas jsme nezvládli a prohráli 2:6. Jako čtvrtí ze skupiny jsme hráli proti druhému z druhé skupiny, což byl Wizards DDM Praha 10. Tento soupeř nás přehrál, naši hráči odmítali hrát, bránit, běhat. Výsledné skóre 0:19. Tento turnaj se nám vůbec nepovedl.

11.5.2019 -Play for Joy v Tachově

Poprvé náš tým přijel na turnaj do Tachova. V naší skupině jsme měli týmy Florbal Tlučná, SC DHfK Leipzig, Sparta Praha Red, Florbal Tachov černí. Několik dobrých hráčů se nemoho zůčastnit, neměli jsme ani dvě trojky. Do hřiště jsme měli 5 hráčů a střídali se průběžně. Soupeři byli velmi dobří, nešlo nám obsazování hráčů, někdy špatné přihrávky, návrat do obrany, malý důraz. První zápas proti Florbal Tlučná nás zastihl asi nerozehrané, soupeř byl na velmi dobré úrovni.  Prohráli jsme 0:12. Druhý zápas proti SC DHfK Leipzig už byl z naší strany o něco lepší, soupeř ale byl velmi slabý a tento zápas jsme vyhráli 9:4. Proti pozdějšímu finalistovi Spartě Praha Red jsme moc šancí neměli, prohráli jsme 2:18. Proti družstvu Florbal Tachov černí jsme nastupovali s nadějemi na dobrý výsledek. Dlouho jsme se soupeřem drželi krok, nakonec jsme ale prohráli 2:8. Ve skupině jsme skončili na 4. místě a následoval zápas se 4. z druhé skupiny o 7.-8. místo. Tím soupeřem byl tým Sparta Praha Yellow. Asi v nejlepším našem zápase na tomto turnaji jsme kontrolovali hru, dařila se souhra, vedlo se nám střelecky. Po výhře 10:5 jsme nakonec byli spokojeni se 7.místem v celkovém umístění.

28.4.2019 -Open turnaj v Chodově

Do tohoto otevřeného turnaje se mimo nás přihlásily jen týmy z Tachova a Sokolova. Také díky prázdninám jsme měli velký problém s účastí, navíc jsme museli postavit dvě družstva. Při hracím systému 3+1 jsme v prvním družstvu měli jednoho hráče na střídání, v druhém družstvu střídal malý Mireček. Po 15-ti minutévém zápase toho měli hráči opravdu dost. Družstvo zelených porazilo pouze své kamarády v černých dresech, družstvo černých nezvládlo porazit nikoho. Obsadili jsme 4. a 5. místo.

14.4.2019 -Ligový turnaj v Chodově

Poslední ligový turnaj této sezony se odehrál před domácím publikem. Tradičně v Chodově stavíme dvě družstva. První družstvo předvedlo svůj standartní výkon. V průběhu prvního zápasu jsme dotahovali náskok KV White, aby jsme nakonec vybojovali remízu 6:6. V dalším zápase jsme si celkem snadno poradili s týmem Sokolova a slavili výhru 7:2. Ve třetím zápase nás stejným poměrem, tedy 2:7 porazili KV Black. Soupeř byl výrazně lepší, jak týmově, tak individuálně. Naše kamarády a tedy druhý tým Chodova jsme přehráli hladce s výsledkem 10:1. S Ostrovem jsem očekával vyrovnanější bitvu, přehrál nás ale celkem jednoduše s výsledkem 3:8. Celkové umístění - 4.místo.

Hráči druhého týmu jsou bez turnajových zkušeností a i přesto se jim povedl pěkný úspěch. Porážky od týmů Karlových Varů či Ostrova se daly očekávat. Avšak poprvé v historii si druhý tým Chodova připsal vítězství a to porážkou Sokolova v poměru 3:2. Díky tomu neskončili poslední a obsadili v turnaji celkově 5. místo.

17.3.2019 -Ligový turnaj v Ostrově

Neúčast Sokolova nám sebrala tým, který vždy porážíme. Ani absence Kuby a Oty nám nepomohla. Většina soupeřů nás snadno přehrávala, nedostatky byly v naší obraně. Protivníci obíhali naše stojící hráče, kolem mantinelů byla volná cesta k naší bráně. Dobrý námět na příští trénink. Radost na tomto turnaji udělal snad jen Sam, který během jediného střídání dal Ostrovu 3 góly.

Výsledky: s KV white prohra 4:6, s KV black 1:8, s Ostrovem 3:7 (Sam 3 góly), s Karlovými Vary výhra 9:7

10.2.2019 -Ligový turnaj v Karlových Varech

Na tomto turnaji nám chyběl Sam Lorenz což bylo na naší hře znát. První útok s Vendou se snažil, Kubovi chyběl důraz. Druhý útok na soupeře většinou nestačil. V bráně se celkem osvědčil Tomáš, výměna s Denisou byla pro nás spíš přínosem. Výsledky : s Ostrovem spravedlivá remíza 2:2, s KV White dlouho vyrovnaný zápas, nakonec prohra 3:5, s Tachovem remíza 3:3, Sokolov jsme porazili 4:2, s Hurrican KV prohra 2:5 a s KV Black prohra 2:3. Výsledkově spíš slabší turnaj, bohužel prohry byly zasloužené.

 

26.1.2019 -Ligový turnaj v Karlových Varech

Do Karlových Varů jsme přijeli v plné sestavě. Karlovy Vary místo tří týmů postavili jen dva. Snížil se nám počet zápasů, prodloužila se hrací doba na 2 x 10 minut. První utkání se Sokolovem jsme i při výměně na brankářském postu v poločase vyhráli 8:5. Celkem silný Ostrov nás přehrával, prohrávali jsme 2:4. Dvěma góly v poslední minutě jsme srovnali na 4:4. S KV White jsme prohráli 6:11 a s KV Black 5:8. První útok musí zlepšit důraz, z druhého útoku chválím Vendu Jindru za výborný pohyb dopředu i zpět. Deniska v bráně měla jednu malou chybičku a mnoho parádních zákroků.

18.11.2018 -Ligový turnaj v Sokolově

Do Sokolova jsme přivezli naše nejlepší hráče a oběma trojkám se dařilo. První trojice potvrdila svojí herní vyspělost, druhá trojka mile překvapila, zahrála výborně a dala i několik pěkných gólů. Ostrov jsme v pěkném zápase porazili 2:1, Sokolov celkem snadno 14:1. S FB Hurrican Karlovy Vary poločas 3:4, ale nakonec výhra 6:5. S FB Hurrican KV White jsme dotahovali, ale i tak prohráli 5:6. FB Hurrican KV Black jsme porazili 8:3. Jak herně tak i výsledkově to byl hezký turnaj, děkuji hráčům za nasazení a snahu.

14.10.2018 -Ligový turnaj v Chodově

Do prvního domácího turnaje jsme postavili dvě družstva. Zkušenější družstvo zelených (Denisa - Kuba M., Sam, Martin, Kuba K., Dominic, Vendelín) si vedlo vcelku dobře a nebýt některých drobných chyb, mohl být celkový výsledek ještě lepší. Družstvo černých (Tomáš - Adam, David, Michal, Jirka, Vojta) si byli zkusit ligový turnaj a vyzkoušet si mnohem lepší soupeře. Bohužel výsledkově se nedařilo, ale zkušenost zůstane. Družstvo zelených porazilo Sokolov 6:0, s KV White po vyrovnaném zápase prohra 2:3, s KV výhra 5:3, s KV Black byl také vyrovnaný zápas s posledním gólem těsně před koncem, bohužel obdrženým a prohra 3:4, s Chodovem černí 5:1 a s Ostrovem výhra 6:4. Na turnaji jsme obsadili 3.místo.

 

21.10.2018 -Ligový turnaj v Ostrově

Náš první letošní ligový turnaj jsme sehráli v Ostrově. Tři zkušení hráči a tři nováčci byli ve dvou trojicích. První trojka Sam - skvělý útok, lépe se vracet, Kuba - dobrý útok, nahrávat, vracet se, Martin - dobrá obrana, hra tělem, zlepšit střelbu z dálky bez přípravy. Ale jinak první trojka celkově hrála výborně. Druhá trojice Ota - dobrý kličky, ale někdy až moc, Adam - celkem dobrý výkon, Dominic - na první turnaj dobrý výkon, dobrá střelba. I druhá trojka dala několik pěkných gólů. Denisa v bráně předvedla výkon bez žádné velké chyby, naopak v posledním zápase předvedla pěkné zákroky a také jeden výborný zákrok za stavu 4:3 pro nás a asi 20 sekund před koncem. Pak jsme z protiútoku zvýšili na konečných 5:3. Naše výsledky - s KV Black 10:5, se Sokolovem 9:1, s KV White prohra 4:7, s KV 8:4 a na závěr s Ostrovem dramatická bitva a vítězství 5:3. Všechny hráče chválím za předvedený výkon, extra pochvala pro Denisu.

 

19.5.2018 - Fat Pipe Open Junior 2018 v Plzni

Náš poslední letošní turnaj v sestavě: v brance Denisa, první trojka Adam P., Sam, Ondra, v druhé trojici se střídali Kuba, Adam K., Roman, Tonda. První trojka měla góly dávat, druhá spíše bránit. I tak první trojka góly dostala a druhá trojice nějaký ten gól dala. Hřiště bylo o malinko větší než jsme zvyklí z ligy. Zde se ukázalo jak je potřeba hlídat si při bránění volného protihráče. Ani souhra v útoku se moc nedařila, skórovali jsme spíš po individuálních akcích. Denise se většinou dařilo, některé zákroky byly parádní, na vrub by se jí dalo připsat jen málo gólů. To spíš naší obraně. V útoku se dařilo Adamovi P. a Samovi. Děkuji všem hráčům za bojovnost v celé sezoně i na tomto turnaji. Vyzkoušeli jsme si zahrát proti neznámým soupeřům a ostudu jsme si rozhodně neudělali. A k výsledkům :

První zápas ve skupině proti Mocní tuleni Podbořany - výhra 6:2, pak s FBŠ Slavia Plzeň red prohra 2:4, nakonec s Wizards DDM Praha 10 orange prohra 2:5. Ve skupině C jsme skončili třetí a hráli proti čtvrtému ze skupiny B osmifinále. S Florbal Tachov red jsme vyhráli 6:4. Zápas jsme vybojovali výborným výkonem, celé družstvo makalo a radost na konci byla zasloužená. Po přesunu do jiné haly nás čekalo čtvrtfinále s Wizards DDM Praha 10 black a tento soupeř už byl bohužel nad naše síly a prohráli jsme celkem krutě 1:13. Celkové úmístění na 5.-8. místě (nedohrávalo seo přesné umístění) je pro naše družstvo úspěchem. Z tohoto složení se loučíme s Ondrou,  Adamem P., Tondou, Romanem a s Honzou B.

 6.5.2018 - Ligový turnaj v Sokolově

Na poslední ligový turnaj této sezony jsme zavítali do Sokolova. Nedorazil tým Ostrova, zato nastoupily dvě družstva Sokolova. Všichni naši hráči hráli dle svých možností, akorát Tonda S. často padal, hra ho nebavila, na lavičce se nesoustředil. "Odměnou" mu bylo odeslání na tribunu při posledním zápase, ze které se vrátit nechtěl. Pochvalu zaslouží Adam P. za výborný brankářský výkon při výměně s Denisou S. Adam nám ale zase chyběl v útoku, kde ho Denisa S. nahradit nemůže. V prvním utkání jsme podlehli KV white 2:12, Sokolov yellow jsme porazili 4:2, s Adamem v bráně jsme podlehli KV black 4:5 (Adam by nějaké góly určitě dal) a nakonec výhra nad Sokolovem black 8:3.

8.4.2018 - Ligový turnaj v Karlových Varech

Ligový turnaj si poprvé vyzkoušel Roman a podruhé Adam K. Oba hráči hráli výborně. Nedostatky některách hráčů jsou stále stejné - laxní obrana, nedůraz k protihráči, uhýbání před soupeřem. V prvním zápase jsme porazili velmi mladé KV Hurrican Mini - 9:1. Sokolov Black měl mnoho nových a dobrých hráčů a podlehli jsme jim 3:10. KV Hurrican White jsme porazili po slušném výkonu v poměru 5:3. S Ostrovem jsme smolně prohráli 1:2, gólem asi 30 vteřin před koncem a po chybném střídání - na hřišti byli pouze 2 naši hráči. V posledním utkání jsme porazili KV Hurrican Black 8:3 a celkem spokojeni ukončili tento turnaj.

3.3.2018 - Ligový turnaj v Sokolově

Na tento turnaj jsme měli několik omluvenek z důvodu nemoci a na našem výkonu to bylo bohužel znát. První dva zápasy chytala Nela K. a na poměry přípravky chytala výborně. Denisa S. v útoku byla omezena svým nedávným zraněním kotníku, tak se v bráně holky vyměnily. I tak se nám hra ale moc nedařila. V prvním zápase jsme porazili Sokolov 4:2, v dalším zápase prohra s KV Black 3:8, s Ostrovem 2:10, s KV White 0:11.

20.1.2018 - Ligový turnaj v Ostrově

Naše brankářka Denisa Silvesterová je bohužel zraněná, tak byla do brány povolána Denisa Dobešová, hrající za elévy. S touto oporou vzadu se nám dařilo. Jestliže minulý turnaj se hráčům nepovedl, v Ostrově hráli všichni velmi dobře. Jsou tam sice ještě slabiny ve hře dozadu, ale vetšinu soupeřů jsme naštěstí přehráli. Porazili jsme KV White 3:1, Ostrov blue 7:4, Ostrov yellow 6:0, Sokolov yellow 8:1 a nakonec bohužel prohra s KV Black 4:8. Druhé místo za silnými KV Black je ale výborným výsledkem. Všem hráčům děkuji za bojovnost.

17.12.2017 - Ligový turnaj v Karlových Varech

Tento ligový turnaj nezastihl naše družstvo v nejlepší formě. Nedařilo se skoro nic, hráči se nevraceli, neobsazovali volné protihráče před naší bránou, nepřihrávali si .... Na minulých turnajích byl náš herní projev celkově mnohem lepší. Snad jen proti Sokolovu a Ostrovu se dařilo Adamovi střílet góly vysokým obloukem z dálky. Výsledky bohužel odpovídají předvedeným výkonům. S KV White - 1:10, Sokolov hrál ve 3 hráčích a ten jsme porazili 6:4, s Ostrovem prohra 8:13, s KV Black prohra 5:10. Snad něco do příštího turnaje natrénujeme.

 

19.11.2017 - Ligový turnaj v Chodově

Do domácího ligového turnaje jsme připravili dvě družstva. První, už se zkušenostmi ze dvou předchozích turnajů a družstvo ligových nováčků. Dva hráči se předem omluvili a proto jsme povolali stále ještě věkově přípravkovou, ale nyní trénující s elévy – Denisu Dobešovou. Její hra naše první družstvo velmi pozvedla. Alespoň naši nováčci mohli něco okoukat.

Pro druhé družstvo to bylo vůbec první seznámení s takovýmto turnajem a získalo určitě mnoho zkušeností.

A k výsledkům:

TJ Batesta Chodov –

První zápas s našimi kamarády s TJ Batesta Chodov černí – 13:0

S Karlovými Vary Black výhra 5:2

Se Sokolovem jsme vyhráli 3:0 i s brankářkou Denisou Dobešovou která se vyměnila s Denisou Silvesterovou

V dramatickém zápase s Karlovými Vary White jsme většinou vedli, soupeř se dotahoval, asi minutu před koncem jsme zvýšili na 4:3 abychom pak 3 vteřiny předkoncem dostali gól na 4:4. Znovu se moc omlouvám Jardovi Vejvodovi.

Ostrov jsme přehráli hladce 10:1

Celkově tým skončil na 1.místě. Pomoc Denisy D. a nejspíš i absence v týmech soupeřů nám zajistili toto vynikající umístění.

Tým černých se snažil předvést před domácím publikem a i když výsledky nebyly lichotivé, někteří hráči naznačili možnost probojovat se i na další ligové turnaje.

Všem hráčům děkuji za snahu, bojovnost a nasazení.

Rodičům děkuji za pomoc s přípravou a zajištění průběhu turnaje.

 

4.11.2017 - Ligový turnaj v Sokolově

Na druhý ligový turnaj jsme namísto s plánovanými osmi hráči dorazili v šesti. Jedna brankářka a pět hráčů do pole. Průběžné střídání zvládli hráči celkem dobře. V prvním zápase jsme porazili Sokolov černí 6:4. Nad Karlovými Vary black jsme sice vedli 1:0, ale nakonec jsme prohráli 2:6. S Ostrovem bohužel opět prohra 6:12. Sokolovští žlutí nás trochu potrápili, nakonec jsme ale vyhráli v poměru 9:5. S Karlovými Vary white jsme bojovali, byl to třetí zápas bez přestávky, každý 2 x 13 minut v pěti hráčích. Prohráli jsme se ctí 9:13. Ve všech zápasech jsme se oproti prvnímu turnaji výsledkově zlepšili. I předvedená hra byla lepší, brankářka podala velmi dobrý výkon.

15.10.2017 - Ligový turnaj v Karlových Varech

V neděli 15.10.2017 se uskutečnil náš první letošní turnaj. Pro všechny kromě Ondry jejich úplně první. Nedostatek zkušeností a dovedností byl bohužel znát. V prvním zápase jsme si poradili s týmem Sokolova černí v poměru 13:7. Ve druhém zápase jsme prohráli se silným týmem Hurrican Karlovy Vary black - 1:14. S Ostrovem jsme prohráli 5:13. Slabší Sokolov žlutí jsme porazili 12:1. V posledním zápase jsme bohužel prohráli s druhým karlovarským týmem Hurrican white - 4:16. Předvedená hra nebyla úplně nejhorší, i tak ale máme mnoho věcí ke zlepšení. Nadějný byl výkon brankářky. Všechny hráče chválím za snahu a bojovnost.

20.5.2017 - Fat Pipe Open Junior 2017 Plzeň

Náš úplně poslední turnaj v této sezóně a poslední turnaj s těmito výbornými hráči a hráčkami. Naposledy se skvělou brankářkou Karolínou, naposledy se sehranou trojkou Martin, David, Adam. Naposledy s výborným Štěpánem, Nelou a dalšími, co se zápas od zápasu zlepšují. Škoda že nemohla naše bojovnice Denisa.

Z třinácti týmů byly vytvořeny tři skupiny. V té naší jsme porazili Stod 5:1, Gorily Plzeň bílí 9:1 a v posledním zápase nás nečekaně potrápil Sokolov žlutí. I díky přiznané brance sokolovským trenérem (děkujeme) jsme vyhráli 4:3. Z prvního místa ve skupině jsme nastoupili do čtvrtfinále proti našemu tradičnímu soupeři MDDM Ostrov. Tomuto týmu jsme ve skupině fandili, společně s nimi jsme pak fandili i ostatním. Ostrov bez jejich největších opor jsme pak porazili 4:2 a jdeme do semifinále i do jiné haly. Zápas s Tachovem se nám povedl a vyhráli jsme ho 5:1. Takže postupujeme do finále. Začátek proti pražskému Chodovu se nám nepovedl, poločas skončil 0:4. Pak jsme se trochu zlepšili, čtveřice nejvytíženějších hráčů se vydala z posledních sil, ale konečný stav byl 1:5. I tak je toto umístění výborným výsledkem a skvělým zakončením přípravkového období tohoto družstva. Společně s bronzem elévů a bronzem mladších žákyň se nám jelo domů autobusem vesele.

Děkuji všem hráčům i hráčkám za celou předvedenou sezónu a přeji odcházejícím mnoho úspěchů v elévech.

 

 

6.5.2017 - Kralupy open 2017

Na turnaj v Kralupech jsme vyrazili s brankářem Kubou Malářem, v poli Martin, David, Adam, Štěpán, Nela, Denisa, Ráďa. Ve skupině jsme prohráli s Neratovicemi, s Ostrovem (ten byl nakonec celkově druhý) a pak jsme porazili Olymp Praha. Jako třetí ve skupině jsme hráli o umístění, a to s týmem z Hradce Králové. Po dobrém výkonu jsme zaslouženě vyhráli a skončili na 9. místě ze 16-ti účastníků. Děkuji hráčům za bojovnost a nasazení.

 

8.4.2017 - Turnaj v Chodově

Na poslední letošní turnaj v domácím prostředí jsme vytvořili dvě družstva. Díky značné marodce si zahrál každý kdo mohl. Třeba i ten, kdo měl za sebou pouze dva tréninky, nebo brankář černých po jednom tréninku v bráně. Tomu odpovídal výsledek černého družstva.

Výsledky družstva žlutých:

S FBŠ Gorily Plzeň 5:0, Chomutov 7:3, Batesta černí 9:0, s Tachovem prohra 2:4, se Sokolovem po velkém boji výhra 4:3 a s FBŠ Slavia Plzeň 5:1. Výsledkem bylo druhé místo - o jeden bod za Tachovem.

Družstvu černých se bohužel nedařilo a skončilo sedmé.

Děkuji všem za snahu a bojovnost.

1.4.2017 - Turnaj v Karlových Varech

Na poslední ligový turnaj v Karlových Varech se přihlásilo rekordních 14 týmů. Díky problémům s nominací jsme vytvořili pouze dvě trojice, v bráně nastoupila naše opora Karolína. V naší skupině jsme porazili Chomutov 5:0, Sokolov černí 7:0, Spartu Praha Black 4:0, Karlovy Vary White 2:1, Spartu Praha Yelow 4:2 a Ostrov 5:0. Z prvního místa v naší skupině byl naším dalším soupeřem čtvrtý z druhé skupiny a to tým Sparty Praha Blue. Díky vysoké bojovnosti prvního útoku jsme vyhráli 3:2. Dalším soupeřem nám byla výborná Sparta Praha Red. S pozdějším vítězem turnaje jsme prohráli 2:6 a to nás poslalo do zápasu o 3. místo. V něm jsme nastoupili proti Karlovým Varům Akademie a tento těžký zápas jsme vyhráli 3:1 a radovali se z bronzových medailí. V této konkurenci a při absenci některých hráčů se jedná o vynikající výsledek. Děkuji všem hráčům za předvedené výkony. Zdravíme také naší bojovnici Denisku.

11.3.2017 - Turnaj v Sokolově

Na tomto turnaji si naše skvělá brankářka Karolína přála nastoupit do hry. Do brány tedy nastoupil Kuba Šesták a Karolína s Nelou a Denisou vytvořily dívčí formaci. Hrály výborně a dokonce při jednom střídání daly všechny tři gól. V úvodím utkání jsme porazili Ostrov 13:2. V dalším zápase jsme přehráli druhý Sokolov 15:0. Pak jsme porazili Sokolov žlutí 11:6 a ve čtvrtém zápase bez přestávky jsme zvítězili nad KV white 6:3. Pak byla naštěstí jeden zápas přestávka a v posledním utkání jsme bohužel nestačili na KV black a prohráli 5:12. Herní projev družstva byl výborný a stříbrné medaile jsou pěknou odměnou.

19.2.2017 - Turnaj v Ostrově

Až na jedno místo ve třetím útoku jsme do Ostrova vyrazili v nejsilnějším možném složení. Turnaj se hrál na dvě skupiny a vítězové hráli o celkové 1. a 2. místo, druzí ze skupin o 3.- 4. místo. Na úvod jsme přehráli Sokolov černí 11:1, v dalším zápase KV White 6:1. S Ostrovem jsme hráli vyrovnaný zápas, i při stavu 0:1 pro Ostrov jsme měli šance na vyrovnání. Pak jsme ale při špatně načasovaném střídání dostali gól na 0:2. Povedlo se nám snížit na 1:2, ale nakonec jsme prohráli 1:3. Díky této porážce jsme hráli o 3. - 4. místo se Sokolovem žlutí a vyhráli jsme 5:2. Nakonec si tedy odvážíme bronzové medaile.

 

28.1.2017 - Turnaj v Chodově

Do domácího ligového turnaje jsme postavili dvě družstva. Zahrát si ligový turnaj a možnost předvést se rodičům a známým dostal celý oddíl přípravky.

Zelené družstvo složené z těch zkušenějších porazilo Sokolov 8:0, prohrálo s Ostrovem 4:7, porazilo Karlovy Vary White 9:1, prohrálo s K.Vary Black 3:5 a nakonec porazilo náš druhý tým "černí" v poměru 11:0. Se dvěma prohrami jsme tedy obsadili 3.místo. Na slabší soupeře (KV White a Sokolov) stačíme i při průměrném výkonu, na ty silnější (KV Black a Ostrov) nestačíme kvůli špatnému pohybu dozadu a neobsazování volných hráčů před naší bránou. Mnoho těchto našich chyb zachránila brankářka Karolína, která opět předvedla výborné zákroky.

V druhém družstvu - TJ Batesta černí - bylo několik dětí na takovémto turnaji vůbec poprvé. Při nemoci Kuby Šestáka jsme měli brankáře, který měl za sebou pouze jeden odchytaný trénink. Výsledkem pak byly vysoké prohry. Doufám že i tak se to ale dětem líbilo. Všichni byli pochváleni za snahu a bojovnost.

 

 

17.12.2016 - Turnaj v Karlových Varech

Tento ligový turnaj byl pro nás hodně netradiční. Čekali nás totiž kromě tradičních soupeřů i dvě družstva Sparty Praha a jeden tým z Chomutova. V prvním zápase proti Sokolovu černí jsme i s vyšším vytížením třetího útoku vyhráli 6:0. Hned další zápas proti KV oranžoví měl podobný průběh a vyhráli jsme 5:0. Třetí zápas bez přestávky proti KV bílí jsme ale už prohráli, a to 1:2. Sokolov žlutí jsme porazili 3:0. Další zápas jsme nastoupili proti výborně hrající Spartě - modří. Nad pozdějším vítězem turnaje jsme vedli 1:0, pak soupeř vyrovnal a bohužel asi minutu před koncem vstřelil vítězný gól. S Chomutovem jsme prohrávali 0:1. Díky naší dobré hře jsme vyrovnali a měli i několik šancí na vítězství. Dvě tyčky a promáchnutí před prázdnou bránou nás ale o vítězství připravilo. Družstvo Sparty červení nás přehrálo s výsledkem 1:4. Karlovy Vary black jsme porazili 2:0. S tradičně výborným Ostrovem jsme prohrávali, nakonec jsme ale stihli jen snížit na 2:3. Z deseti týmů jsme se umístili na pátém místě. V konkurenci takto silných týmů to je krásný výsledek. I předvedená hra byla na dobré úrovni, všichni se snažili a vyvarovali se hrubých chyb. Tradičně výborný výkon předvedla naše brankářka Karolína.

 

26.11.2016 - Turnaj v Karlových Varech

Ke třetímu ligovému kolu jsme zajeli do Karlových Varů. Hledání zapisovatelů a časomíry v hledišti zas tak vtipné nebylo. Neměli jsme naší stálou brankářku a nelehkého úkolu se tedy ujal Kuba Šesták. Nakonec podal celkem slušný výkon a některými zákroky nás podržel. Přibylo několik družstev - tedy spíše se rozdělili tradiční družstva na více týmů - dva Ostrovy, dva Sokolovy a třikrát Karlovy Vary. V prvním zápase jsme porazili Sokolov černí 7:1. Se silným Ostrovem jsme prohráli 2:7. S Karlovými Vary Black jsme vybojovali remízu 3:3. Sokolov žlutí jsme přehráli 4:2. Slabší Ostrov jsme jednoznačně porazili 8:0. KV Orange jsme porazili 3:1 a KV White, které vždycky byli ten slabší tým byl tady ten nejsilnější a s tím jsme prohráli 2:7. Doufali jsme v nějakou medaili, alespoň tu bronzovou. Bohužel jsme skončili na 4. místě. I tak jsme to přijali, holt nám chyběla ta Karolína .....

 

6.11.2016 - Turnaj Sokolov

Druhý ligový turnaj v Sokolově jsme zahájili utkáním proti Karlovým Varům Black. Tým, který nás na minulém turnaji překonal na nájezdy, nás potrápil i tentokrát. I díky maximálnímu nasazení první trojky jsme vybojovali cennou výhru 5:4. Proti Sokolovu si už více zahráli i další formace a odměnou bylo vítězství 14:0. S Karlovými Vary white jsme zápas kontrolovali a vyhráli 3:2. Tým Ostrova se oproti minulému kolu hodně zlepšil a zápas s ním jsme jasně prohráli 1:7. Zápas se Sokolovem černí byl z těch snadnějších s naším vítězstvím 4:8. Výsledkem bylo opět druhé místo, tentokrát za týmem Ostrova, který měl stejně bodů jako my, ale lepší vzájemný zápas i skóre.

 

15.10.2016 - Turnaj Ostrov

První ligový turnaj jsme odehráli v nejlepší možné sestavě. V prvním zápase proti Karlovým Varům - černí jsme vedli 3:0, pak ale prohrávali 3:4, aby nakonec zápas skončil remízou 5:5. V nájezdech jsme neměli štěstí a prohráli 5:6.

Druhý zápas proti KV bílí byl celkem jednoduchý a skončil naším vítězstvím 6:2.

Třetí zápas proti MDDM Ostrov byl hodně napínavý, hodně bojovný a zaslouženě vyhraný v poměru 5:2.

Zápas se Sokolovem byl také celkem jednoduchý a vyhráli jsme 7:2.

Odměnou za tyto výkony bylo krásné druhé místo a první medaile v ligovém turnaji.

Brankářka: Karolína  - jedna malinkatá chybička, jinak výborný výkon a opora týmu

1.útok: Martin, David, Denisa - tah na branku, náznaky souhry, vzájemná komunikace, výborní

2.útok: Kuba K. - napadá, střílí, Nela - dobře to hlídá vzadu, Štěpán - sbírá zkušenosti

3.útok: Kuba Š. - dobrá obrana, opora 3. trojky, Kuba J. a Honza - sbírají ligové zkušenosti

Pochvala všem hráčům za bojovnost a nasazení.

 

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.